Specjalista medycyny rodzinnej Jelenia Góra

Lekarz Paweł Adamczyk

Internista, Specjalista medycyny rodzinnej

Choroby wewnętrzne, Medycyna rodzinna

Lekarz Janusz Bogucki

Internista, Specjalista medycyny rodzinnej

Choroby wewnętrzne, Medycyna rodzinna

Lekarz Maria Gil-Lubaszka

Internista, Specjalista medycyny rodzinnej

Choroby wewnętrzne, Medycyna rodzinna

Lekarz Agnieszka Janczyszyn

Anestezjolog, Specjalista medycyny paliatywnej, Specjalista medycyny rodzinnej

Anestezjologia i intensywna terapia, Medycyna paliatywna, Medycyna rodzinna

lekarz Krzysztof Pietruszka

Chirurg, Specjalista medycyny rodzinnej

Chirurgia ogólna, Medycyna rodzinna

Lekarz Małgorzata Rybińska

Specjalista medycyny rodzinnej, Pediatra

Medycyna rodzinna, Pediatria

Lekarz Damian Sobczyk

Internista, Specjalista medycyny rodzinnej

Choroby wewnętrzne, Medycyna rodzinna

Lekarz Piotr Walicki

Internista, Specjalista medycyny rodzinnej

Choroby wewnętrzne, Medycyna rodzinna

Lekarz Joanna Żelaśkiewicz

Specjalista medycyny rodzinnej, Pediatra

Medycyna rodzinna, Pediatria

Poczet Lekarzy zawiera wyłącznie wizytówki stworzone przez lekarzy. Jesteś lekarzem i nie ma Cię w bazie: stwórz wizytówkę!

Lekarze według alfabetu

Wszyscy A B C Ć Č D E F G H I J K L Ł M N O P Q R S Ś T U V W Y Z Ź Ż

Przeczytaj też

  • Włosi najzdrowszym narodem na świecie
    W rankingu 163 krajów pod nazwą Bloomberg Global Health Index Włochy zajmują pierwsze miejsce. To zasługa jedzenia świeżej żywności i diety śródziemnomorskiej - podkreślają media. Polska zajmuje w tym rankingu 39. miejsce.
  • Kampania „5 porcji owoców i warzyw" ma zmienić nawyki żywieniowe
    Rozpoczęła się kolejna kampania promocyjno-edukacyjna „5 porcji warzyw, owoców lub soku”. Program ten ma zachęcać do zmiany nawyków żywieniowych. Spożycie owoców i warzyw w Polsce jest dużo niższe niż zalecane minimum 400 g dziennie.
  • Przeciwnowotworowe właściwości soi
    Choć większość badań wskazuje na pozytywny wpływ włączenia soi do codziennej diety, istnieją także pewne kontrowersje. Dotyczą one zwłaszcza spożycia soi przez kobiety, u których stwierdzono raka piersi, oraz kobiety w okresie po menopauzie.
  • Do 2030 r. co trzeci dorosły Polak będzie otyły
    Do 2030 r. jedna na trzy osoby dorosłe w Polsce będzie otyła - ostrzegali eksperci w Senacie podczas konferencji dotyczącej epidemii otyłości. Przypominali także, że otyłość jest chorobą, a wśród jej powikłań wymienia się m.in. cukrzycę, nowotwory i depresję.
  • 72% Polaków przyznaje się do zażywania suplementów diety
    Do zażywania suplementów diety przyznaje się 72% Polaków, z czego prawie połowa (48%) stosuje je regularnie - wynika z sondażu Agencji Badań Rynku i Opinii SW Research.

Korzystając ze stron oraz aplikacji mobilnych Medycyny Praktycznej, wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki oraz zgodnie z polityką Medycyny Praktycznej dotyczącą plików cookies